dijous, 19 de gener de 2017

Presentació del projecte

Hem decidit iniciar el projecte d'hort-hivernacle al Tirant per les oportunitats educatives que un hort escolar proporciona, aprofitant les instal·lacions de l'antic l'hivernacle, que estava en desús .

Per posar-lo en marxa hem comptat amb la col·laboració del centre de F.P. “La Safor” de Beniarjó i amb l'assessorament, al llarg del curs, d'Oscar Peñalver, ingenier agrònom i professor del mateix centre.

Els alumnes 2 ESO E s'encarregaran aquest curs de l'hort, des de l'inici han col·laborat activament amb els alumnes de Beniarjó per fer realitat la reutilització de l'antic  hivernacle.  Al llarg del curs altres grups visitaran i realitzaran alguna tasca en l'hort, amb la finalitat de que en un futur siga un projecte integrador del centre.

L'hort escolar millora la integració de l'alumnat, millora la convivència i és compatible amb l'objectiu de desenvolupar les capacitats bàsiques de l'Educació Ambiental, integrant-se interdisciplinàriament en altres àrees curriculars.
Permet posar en pràctica un aprenentatge actiu i cooperatiu basat en la resolució de problemes i desenvolupar actituds i valors compromesos en millorar el medi natural i utilitzar de manera sostenible els recursos ambientals.
Desenvolupa l'activitat investigadora: observar, plantejar hipòtesis, enregistrar dades i calcular pressupostos.
Fomenta el treball en equip: planificar, organitzar, rotació d'activitats, intercanviar informació, respectar les normes i acords.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada